(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Segedínský guláš
Potřebné ingredience
Vepřové maso + bůček, 2 velké cibule, sádlo, sladká mletá paprika, kmín, sůl, pepř, voda + masox + +zeleninový bujon, kysané zelí, hladká mouka.
Postup přípravy
Cibuli zpěníme na sádle do zlatova, přidáme maso, sůl, pepř, kmín a podusíme, až maso pustí šťávu, přidáme papriku. Pak nalijeme vodu s masoxem a zeleninovým bujonem a děláme v tlakáči cca40 minut. Potom přidáme zelí a povaříme 15 minut. Zahustíme moukou s vodou a ještě povaříme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lenicka ml.
(upraveno)
22. 10. 2009, 10:18